Grand-Duché de Luxembourg

Groothertogdom

Op slechts 15 km van het Groothertogdom Luxemburg met een snelle en gemakkelijke toegang tot de hoofdwegen.

Vielsalm

Vielsalm

Op slechts 6 km van Vielsalm met zijn Museum van de Coticule, het kasteel van Commanster (WE), het meer van de Doyards, het wildpark van de Monti (Grand-Halleux), Arbrefontaine: opmerkelijke calvarieberg (17e eeuw), het nationale bos van het Grand Bois, Sabbat des Macralles (20 juli), bosbessenfeest (21 juli), zijn levende wieg en kersttradities. "Salm Lake City" en zijn paardenkoetsritten en vele andere activiteiten: bewegwijzerde wandelingen, paardrijden, vissen, mountainbiken, sport-avontuur, fietsen,... .

Baraque de Fraiture

Baraque de Fraiture

Op slechts 10 km van de Baraque de Fraiture, het hoogste punt van ons vlakke land en een must met zijn talrijke langlauf- en alpine skipistes.

Lierneux

Lierneux

Lierneux is één van de dorpen die u kunt bezoeken in de regio met zijn kerk Saint-André met het heiligdom van Saint Symètre (12e eeuw), zijn natuurreservaat van de Prés de la Lienne "La crépale", zijn kastelen, molens, nachtmarkt, 24 uur fietsen, de afdaling en de langlaufpistes, de bewegwijzerde paden, en de mogelijkheid om te gaan paardrijden, vissen, tennissen, mountainbiken met in het bijzonder de zeer beroemde Rockalienne, ronde van de BAMS Belgian Ardennes Marathon Series in augustus, ... . Laten we het festival van de oude ambachten in augustus niet vergeten, de beurs van Saint-André het eerste december en de weg naar de top van de Lienne-Amblève.

Houffalize

Houffalize

Op minder dan 20 minuten met de auto van de gîte zijn vele activiteiten mogelijk in Houffalize, waaronder routes en paden die geschikt zijn voor amateur- of ervaren mountainbikers. Ontdek ook Le Herou, de Koninklijke Dienst voor Toerisme van Houffalize, het Europalia-monument en vele andere.

© 2020 Le Cottage du Coticule. Alle rechten voorbehouden. PrivacybeleidAangedreven door Tumerelle Nicolas